Bemutatkozás

Bemutatkozás

 1998-ban egyéni vállalkozóként alapítottam az üzemet 20 éves húsipari és kolbászgyártási tapasztalattal.

♦ Négy kollégámmal végezzük a munkát, akikkel több évtizedes szakmai tapasztalat és összeszokottság köt össze.

♦ 2002 óta kötelezően működtetjük a HACCP minőségbiztosítási rendszert.             

♦ Kizárólag állatorvos által ellenőrzött alapanyagból dolgozunk, a késztermék mikrobiológiai vizsgálat után kerül a kereskedelembe.

♦ 2004 óta az üzem megfelel az Európai uniós előírásoknak, s ennek megfelelő regisztrációs számmal rendelkezik.

 

 

 

Kapcsolat

Hartai Kolbászüzem - Hartai Henrik

6326 Harta,
Széchenyi utca 108.
Telefon:
+36203314540
E-mail:
hartawurst@t-online.hu
Hartai Kolbászüzem - Hartai Henrik - Magyar