Termékeink

ÜZEMÜNKBEN KERESKEDŐKET ÉS VISZONTELADÓKAT SZOLGÁLUNK KI.

Húsfeldolgozó üzemünk kolbászgyártással foglalkozik.
HARTAI KOLBÁSZT gyártunk kisüzemi technológiával.

JELLEMZŐI:

Hagyományos darálás, hagyományos füstölés.
A megszokottnál apróbbra darált massza, az ízesítésben a fűszerpaprika és a fokhagyma dominál.

 

TERMÉKEINK

SZENDVICS KOLBÁSZ műbélbe töltve
SZENDVICSESEKNEK AJÁNLJUK!
A vékonykolbásszal megegyező vastagságú, nem ehető műbélbe töltött kolbász. Nagyon könnyen eltávolítható a burkolata, ez megkönnyíti a felhasználást szendvicsek, vagy főtt ételek készítésekor.

CSERKÉSZ (SNACK) KOLBÁSZ csemege és csípős ízesítéssel
Juhbélbe töltött füstölt szárazkolbász.

FÜSTÖLT KOLBÁSZ csemege és csípős ízesítéssel
A hagyományosan, sertés vékonybélbe töltött félszáraz vékonykolbász.

FÜSTÖLT VASTAG KOLBÁSZ csemege és csípős ízesítéssel
5cm átmérőjű, nem emészthető műbélbe töltött félszáraz kolbász.

Kapcsolat

Hartai Kolbászüzem - Hartai Henrik

6326 Harta,
Széchenyi utca 108.
Telefon:
+36203314540
E-mail:
hartawurst@t-online.hu
Hartai Kolbászüzem - Hartai Henrik - Magyar