Termékeink
ÜZEMÜNKBEN KERESKEDŐKET ÉS VISZONTELADÓKAT SZOLGÁLUNK KI.
Húsfeldolgozó üzemünk kolbászgyártással foglalkozik.
HARTAI KOLBÁSZT gyártunk kisüzemi technológiával.
JELLEMZŐI:
Hagyományos darálás, hagyományos füstölés.
A megszokottnál apróbbra darált massza, az ízesítésben a fűszerpaprika és a fokhagyma dominál.
TERMÉKEINK
SZENDVICS KOLBÁSZ műbélbe töltve
SZENDVICSESEKNEK AJÁNLJUK!
A vékonykolbásszal megegyező vastagságú, nem ehető műbélbe töltött kolbász. Nagyon könnyen eltávolítható a burkolata, ez megkönnyíti a felhasználást szendvicsek, vagy főtt ételek készítésekor.
CSERKÉSZ (SNACK) KOLBÁSZ csemege és csípős ízesítéssel
Juhbélbe töltött füstölt szárazkolbász.
FÜSTÖLT KOLBÁSZ csemege és csípős ízesítéssel
A hagyományosan, sertés vékonybélbe töltött félszáraz vékonykolbász.
FÜSTÖLT VASTAG KOLBÁSZ csemege és csípős ízesítéssel
5cm átmérőjű, nem emészthető műbélbe töltött félszáraz kolbász.
Kapcsolat
Hartai Kolbászüzem - Hartai Henrik
6326 Harta,Széchenyi utca 108.
Telefon:
+36203314540
E-mail:
hartawurst@t-online.hu